tiistai 17. joulukuuta 2013

Day off in England

Panoramakuvaa huipulta
Kärsivällisyys on hyve, vai mitenkä se meni
Pari viikkoa sitten päätimme, että tänään teemme jotain spesiaalia, koska meillä oli yhteinen vapaapäivä yhden työntekijän kanssa. Lähdimme siis käymään Gibraltarilla! Olimme sopineet, että lähdemme matkaan yhdeksän ja puolikymmenen välillä, mutta rakas työtoverimme on omannut huomattavan hyvin espanjanlaisen tyylin olla myöhässä. Pääsimme matkaan puolikahdentoista aikaan eli noin kaksi tuntia sovitusta lähtöajasta (Go Jaakko!).

Onneksi emme joutuneet itse ratin taakse, sillä siitä ei olisi seurannut muuta kuin ruumita. Espanjalaiset eivät ole ajatelleet aivan loppuun asti teiden rakentamista, sillä esimerkiksi moottoriteillä kiihdytyskaistaa ei ole kuin muutama kymmenenmetriä ja kiihdytyskaistan loputtua saattaa tulla jyrkkä mutka. Ei ihme sattuu paljon kolareita!


Gibraltar

 Gibraltarille päästyämme menimme ensimmäisenä syömään perinteiseen englantilaistyyliseen pubiin. Kaikki tilasivat ikivihreän fish ’n chips –annoksen, joka on oikea laihduttajan unelma, Ruokailun jälkeen suuntasimme kiertoajelulle ylös vuorelle. Kiertoajelun aikana kävimme tippukiviluolassa, ”sotatunneleissa” sekä moikkaamassa Euroopan ainoita villiapinoita. Kyyti ylös oli aika hurja, sillä huipulle tullessa tie oli todella kapea ja mutkainen. Apinat elävät ylhäällä vuorella.

 


Herkules jotain

"Sotatunneleissa"
 
Hola!
Our new friend!







~S&S



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti