tiistai 19. marraskuuta 2013

Day off Malagassa

Hola!
Tänään meillä oli vapaa päivä ja lähdimme käymään Malagassa. Matkamme sujui rattoisasti lähijunan kyydissä, vaikka hämmennyimme hieman siitä, että liput leimattiin junasta nousemisen jälkeen.  Kuitenkin palatessa takaisin Fuengirolaan leimasimme liput ennen junaan nousemista :D. Malagasta meillä ei ollut paljon tietoa, jotain pientä olimme kyselleet työkavereilta missä kannattaisi käydä jne. Aluksi olimme vähän hukassa, sillä meillä ei ollut mitään tietoa missä kohtaa olimme ja minne meidän pitäisi lähteä kävelemään. Onneksi on olemassa jokaisen todellisen opiskelijan ystävän Google Kääntäjän toveri Google Maps. Karttapalvelun avulla paikallistimme itsemme ja lähdimme suunnistamaan vanhaan kaupunkiin. Paljoa emme ehtineet kävellä, sillä Satun kahvihammasta kolotti ja pysähdyimme mukavan oloiseen kahvilaan. Emme olleet kuitenkaan varmoja kahvilan toimintatavoista ja hetken aikaa pällistelimme tarjolla olevia tuotteita. Tämän jälkeen teimme tilauksen kassaneidille ja menimme istumaan pöytään. Kahvihetken jälkeen kiertelimme vanhassa kaupungissa ja yritimme etsiä nähtävyyksiä hieman huonolla menestyksellä.


 


Katedraali

Katedraali

Turistit yrittävät paikallistaa itseään 

Astetta isommat jouluvalot


Lounaan nautimme pienessä vanhan kaupungin ravintolassa. Paikka näytti idylliseltä ja mukavalta, mutta petyimme ruokaan. Sannin ankkaa sisältävässä annoksessa perunaviipaleet olivat kylmiä ja lilluivat vedessä. Lisukkeena oli muutama lötkistynyt paprikansiivu. Satulla oli tonnikalafilettä, perunoita ja kasviksia, joista mikään ei oikein maistunut miltään ja annos olisi kaivannut myös kastiketta. Parasta ravintolassa oli free Wi-Fi!  Ennen tätä koulua annokset olisivat olleet hyviä, mutta opinnot ovat muokanneet suhtautumistamme ja tietämystämme ruoasta. Nämä opinnot ovat olleet meille sekä ”siunaus” että ”kirous”, sillä kun tietämyksemme on lisääntynyt ruoasta, vaadimme myös siltä enemmän.  Joudumme siis aina välillä tekemisiin meille ”huonompi” laatuisen ruoan kanssa. Onneksi ei harmittanut niin paljoa, kun annos maksoi vain 13€.

Matkan tarkoituksena ei ollut saada mattia kukkaroon, mutta jotenkin siinä niin vai pääsi käymään… Syömisen jälkeen suuntasimmekin shoppailemaan. Tammikuussa voi olla, että joudumme kerrospukeutumaan, että saamme kaikki ostamamme vaatteet ja tavarat Suomeen.


~S&S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti