tiistai 14. tammikuuta 2014

Vieraita Suomesta

Tapaninpäivänä saimme vieraaksemme pari kaveria Suomesta. Rankasta joulusta selvittyämme siivosimme talon joulukuntoon ja lähdimme Miiaa ja Villeä vastaan lentokentälle. Lentokentältä tulimme kotiin, jonka jälkeen lähdimme etsimään ruokapaikkaa. Löysimme meitä ulkonäöllisesti miellyttävän ravintolan, jossa söimme kolmen ruokalajin illallisen. Kun mahan oli hyvä olla, lähdimme etsimään mukavaa istuskelupaikkaa, jossa voisimme ottaa muutamat ja vaihtaa kuulumisia lisää. Päädyimme London Pubiin, josta lähdimme kotiin kaden kolmen aikaan. Kotona meitä odotti vielä kylmä kuohuviinipullo. Parvekkeelle päästyämme oli aika avata pullo kuohuvaa, mutta pullon avaaminen osoittautuikin haastavammaksi kuin olimme ajatelleet... MacGyveriä olisi tarvittu apuun, sillä edes Villen voimat eivät meinanneet riittää korkin irti saamiseen. Ensimmäiset poreet huulillamme osoittivat jo ettei kahden euron kuohuviini juuri makuhermoja hivellyt. Kuohuviini oli ihan hirveetä ja pullo majailee edelleen puolillaan juotavaa parvekkeellamme.

Meillä oli molemmilla töitä seuraavina päivinä, mutta Miia ja Ville tutkivat Fuengirolaa. Olimme opastaneet heitä käyttämään bussia nro.4, joka vie suoraan ostoskeskus Miramariin, mutta Miia ja Ville osoittivat suomalaista sisua ja olivat kävelleet sinne. Matka on meiltä ainakin 4-5km. Meille kahdelle kävely sinne olisi ollut jo tarpeeksi yhdelle päivälle, mutta Miialle ja Villelle tämä ei riittänyt, vaan he myös kävelivät takaisin sieltä.

Rauniot

Maanantaina 30. päivä, meillä oli vapaapäivä, jolloin lähdimme kaikki Malagaan. Koska olimme jo kerran käyneet Malagassa osasimme heti suunnistaa vanhaan kaupunkiin, eikä meillä mennyt puolta päivää kartan tutkimiseen. Ainut paikka, jossa olimme suunnitelleet käyvämme oli Picasso museo, mutta meidän tuurillamme se on maanantaisin suljettu. Koska emme päässeet Picasso museoon, lähdimme käveleemään rantakadulle. Sitten alkoi jo pikkunälkä tehdä tuloaan ja suuntasimme etsimään ruokapaikkaa. Löysimme mukavan näköisen amerikkalaistyylisen ravintolan, jossa tilasimme burgerit. Ravintolassa oli mahdollista koota omanlaisensa burgeri, joka maksoi noin 7€. Jokainen meistä tilasi tällaisen, mutta annokset saatuamme pettymys oli suuri... Luulimme että tällä hinnalla annokseen olisi sisältynyt ranskalaiset, mutta lautasella oli vain pienen pieni burgeri, täällä ei ollut mahan hyvä olla. Laskun saatuamme  shokki oli entistä suurempi, sillä kokonaisuudessaan neljän pienen burgerin ja juomien hinnaksi tuli melkein 50€. Maksoimme 2,30€ limsasta, jonka saisimme täällä kaupasta noin 50 sentillä. Satu sanoikin ravintolasta lähdettyämme, että hänellä on jo
puoli kuudelta nälkä (kello oli 17.15).

Rantakadulla
Törkeen hintaset limsat...

Ruokailun jälkeen menimme katsomaan pääkadulla olleita soittajia, jonka jälkeen suuntasimme ostoskeskukseen. Tarjonnan tutkittuamme, tulimme kaikki siihen tulokseen, että kaikilla on nälkä (taas, kiitos miniburgereiden). Menimme siis uuudestaan syömään. Me tytöt olimme tulleet oikein super nälkäisiksi parin tunnin aikana ja söimme kolmen ruokalajin aterian. Satu näyttikin espanjankielen taitojaan ja teki tilauksen kokonaan espanjaksi. Aluksi olimme hieman epävarmoja onnistuiko tilaus, mutta alkuruokien ja pääruokien saapuessa, suu kääntyi hymyyn, kaikki tilaukset olivat tulleet oikein. Tämän jälkeen mahan oli hyvä olla ja lähdimmekin takaisin Fuengirolaan ja kotiin nukkumaan. Uusivuosi meni melko rauhallisissa merkeissä ja uudenvuoden jälkeen Sanni ja Satu taas paiskivat töitä, Miian ja Villen nauttiessa vapaapäivistä.

Miian ja Villen lähdettyä oli tyhjä olo (kahdella pienellä tytöllä isossa asunnossa)
~ S&S

1 kommentti:

  1. Hauskat, hymy huulilla + muutaman naurahduksen kera tätä luki :D -R

    VastaaPoista